Все регионы
  • Искать во всех регионах
  • Київ
  • Вінниця
  • Дніпропетровськ
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кіровоград
  • Львів
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
Не найдено - ""

Організація свят

Група компаній «Bistro», має в своєму розпорядженні величезними можливостями для організації будь-яких ділових заходів — виставок, семінарів, конференцій, форумів, презентацій під ключ.
Найчастіше, потребуючи організації Семінару або Форуму, компанія-Клієнт вирішує скористатися власними ресурсами. І силами відділу реклами і маркетингу організувати семінар самостоятельно.Но, не володіючи потрібним досвідом, не знаючи специфіки ділових заходів, не володіючи перевіреної базою майданчиків, дуже складно отримати однозначно позитивний результат.Організація будь-яких ділових програм, тут проведення семінарів і тренінгів не є винятком, вимагає значних знань і досвіду.
Креативне Агентство на своїй практиці довело, що організація Семінарів, Треніногов, Форумів, Конференцій не тільки не витратна частина, а ще й додаткова можливість заробити. Як це не парадоксально звучить, але будь-який діловий захід може принести не тільки свої плоди у вигляді збільшення продажів, підвищення лояльності бренду, зміцнення та налагодження партнерських взаємовідносин, а й миттєвий результат в грошовому еквіваленті. Компанія «Bistro» готова це довести Вам.Семінари, Тренінги, Форуми. Кожне з цих ділових заходів має кілька складових успіху. По-перше, розробка самої концепції ділової програми. Формування списку доповідачів, грамотне складання програми заходу, будь то семінар, форум або внутрішній тренінг для співробітників. По-друге, виявлення точної аудиторії слухачів, в ряді випадків навчальний семінар спрямований не на власних співробітників, а на фахівців клієнтських компаній, і запрошення їх на діловий захід. По-третє, складання інфо-кита (матеріалу для роздачі слухачам).
І, по-четверте, дрібниця, — грамотна організація семінару, форуму або тренінгу, включаючи підбір оптимального приміщення, кейтерингу, розважальної програми і, власне, проведення самого ділового заходу, починаючи від ведучого, звуку, світла, оформлення, зустрічі гостей і так далі.Що найбільш важливо досить важко сказати, але можна заявити, не сумніваючись, що без успішного втілення кожного з пунктів якісне діловий захід зробити неможливо. Є ще багато підводних каменів, які стають відомі тільки з досвіду чужого, Креативне Агентство готове ним поділитися, або сумного, але своего.Презентаціі, Прес-конференції. Організація, проведення презентацій просте і дуже цікаву справу. Одна поправочка, коли знаєш, як правильно організувати Презентацію. Презентацію можна порівняти з кулінарією. Найсмачніше блюдо з м'яса молоденького ягняти, ніяково кинуте на непоказну тарілку, на мізерному столі може перетворитися на звичайну яєчню. У цьому діловому заході, при організації презентації дуже багато залежить від місця проведення, оформлення, центральної ідеї подачі матеріалу, її втілення, кейтерингу та оточення. Все це можна сміливо помножити на 10 і Ви отримаєте приблизний список завдань з яким необхідно впоратися, організовуючи Презентацію. Володіємо колосальним досвідом в реалізації унікальних, ексклюзивних презентацій.Как на рівні VIP і Преміум, так і бізнес класса.Виставкі. Якщо дуже коротко, то на першому місці, звичайно, саме місце. Місцезнаходження на виставці грає ключову роль. Причому не маловажний фактор є наявність і близькість прямих конкурентів. І зовсім не обов'язково від них ховатися в кут, можливо набагато доцільніше буде з гордою грудьми встати з ними поруч. Зробити унікальну виставковий майданчик або підкріпити цілим event-заходом. А може бути зовсім не виставлятися, а взяти і в певний момент відвести всіх ключових клієнтів. Креативне Агентство знає, як отримати від виставки максимальний ефект. Ми готові ділитися опитом.Не обов'язково стає організатором найбільшої виставки, семінару, форуму або іншого ділового заходу, можлива участь і в рамках вже створеної ділової програми. Найчастіше саме так і проісходіт.В рамках великого заходу організовується своя секція, для своїх клієнтів, за своїми правилами. Ці правила Вам може рассказать.Організація ділових заходів, виставок, семінарів, форумів, презентацій, прес-конференції, BTL-акцій — наша робота, але ми її робимо з величезною любов'ю і майстерністю.
Назад в блог Следующая запись