Все регионы
  • Искать во всех регионах
  • Київ
  • Вінниця
  • Дніпропетровськ
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кіровоград
  • Львів
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
Не найдено - ""

Який розмір велосипеда потрібен вашій дитині?

При виборі дорослого велосипеда в якості орієнтира ми використовуємо розмір рами. Але коли мова йде про дитячих велосипедах, в якості орієнтира ми використовуємо діаметр колеса. Це тому, що розміри дитячих коліс визначають пропорції для іншої частини велосипеда. Розміри дитячих коліс, як правило, доступні в 12, 16, 20 і 24 дюйма. На 26 дюймів ви в стандартний розмір дорослого колеса колеса гірського велосипеда.

Семья на велосипеде вместе

Грубо кажучи, 12-дюймові колеса призначені для дітей,

початківців їздити на велосипеді, і яким в середньому від 3 до 5 років, а на той час, коли вашій дитині виповниться 14 років, ви восновному будете дивитися на 24-дюймовий колесо.

Отже, як ви дізнаєтеся, який розмір велосипеда ідеально підходить для вашої дитини?

Основне правило — використовувати таблицю розмірів. Таблиці розмірів доступні на всіх хороших велосипедних сайтах і в магазинах.

Є деякі відмінності в деяких з них, особливо при переході на таблиці розмірів для дорослих, але для дітей вони залишаються досить постійними.

Нижче наведено хороший приклад, з яким можна слідувати:

Розмір колеса. Вік. Зріст.

12 "- 2-3 — 2'10" -3'4 "- 85-100 см

14 "- 3-4 — 3'1" -3'7 "- 95-110 см

16 "- 4-5 — 3'7" -4'0 "- 110-120 см

20 "- 5-8 — 4'0" -4'5 "- 120-135 см

24 "- 8-11 — 4'5" -4'9 "- 135-145 см

26 "- 11+ — 4'9" + — 145+ см

Ще одна корисна форма діаграми для визначення правильного розміру велосипеда, і деякі можуть сказати більш точні, це підхід звнутрішньої сторони ніг.

Розмір колеса. Вік. Inseam. Inseam

12 «- 2-3 — 14-17 років" — 35-42 см

14 "- 3-4 — 16-20 '- 40-50 см

16 "- 4-5 — 18-22 '- 45-55 см

20 "- 5-8 — 22-25 '- 55-63 см

24 "- 8-11 — 24-28 '- 60-72 см

26 "- 11+ — 26+» — 70+ см


Молодой мальчик на велосипеде

Діаграми росту не є визначальним фактором при виборі дитячого велосипеда.

Діаграми росту не є остаточними, коли справа доходить до вибору велосипеда вашої дитини. Думайте про них більше як про відправної точки, щоб допомогти вам зрозуміти, що вам потрібно.

Якщо продавець в місцевому веломагазині наполягає на тому, щоб при відвідуванні ви використовували тільки діаграму зростання, то розгорніть і йдіть.

Безумовно, найважливіша річ, яку потрібно зробити, це пройти тестову поїздку і спостерігати, наскільки добре ваша дитина може їздити легко і контрольованим чином. Є й інші чинники на роботі, крім загального зростання. Ви повинні взяти до уваги пропорції тіла вашої дитини і особистий характер катання.

Важливість правильної посадки

Незважаючи на те, що деякі можуть сказати, вибір правильного розміру велосипеда не точна наука. Керівництва і діаграми корисні, але аж ніяк не так корисні, як спостереження за тим, як ваша дитина тестує велосипед. Велосипед повинен підходити дитині, а не навпаки.

Безпека має першорядне значення. Ось чому ви ніколи неповинні купувати велосипед, який занадто великий для вашої дитини в надії, що«він виросте в нього». Ваша дитина повинна бути в змозі осідлати середину велосипеда, поклавши ноги на землю по обидва боки від велосипеда з хорошим кроком в два дюйми. Їм не потрібно нахиляти велосипед так чи інакше, щоб опустити ногу.

Ви повинні розглянути, що станеться, якщо їм раптом треба швидко зіскочити з велосипеда. Це особливо вірно, якщо ваша дитина — хлопчик, і ви думаєте, що можете один раз полюбити онуків. Велосипед повинен мати легкий нахил тільки тоді, коли ваша дитина опускає своє сидіння насидіння, ставить одну ногу на педаль, а потім тікає.

Коли ваша дитина їде, він сидить в основному увертикальному положенні, і його коліна і ноги не повинні підстрибувати накермі. З іншого боку, їх ноги також не повинні бути повністю витягнуті в самому нижньому вертикальному положенні педалей. У нозі завжди повинен бути невеликий вигин.

Діти також повинні мати можливість повертати кермо широкими рухами в повну силу, не перевантажуючись. Молодші діти, як правило, використовують поворотну дугу керма, щоб управляти більше, ніж діти старшоговіку і дорослі, які також використовують баланс для узгодження поворотів і поворотів.

Назад в блог Следующая запись