Все регионы
  • Искать во всех регионах
  • Київ
  • Вінниця
  • Дніпропетровськ
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кіровоград
  • Львів
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
Не найдено - ""

Як створити меблі на замовлення для вашого будинку

У вас є бачення дизайну інтер'єру, яке ви хочете втілити в життя. І незалежно від того, перебудовуєте ви свою нинішню простір або переїжджаєте в новий будинок, ви точно знаєте, що вам потрібно. Замість того, щоб нескінченно шукати цей ідеальний предмет, чому б не створити власну меблі, виготовлену відповідно до ваших потреб в стилі, просторі і стилі життя? Для цього вам потрібно вивчити свій особистий стиль і визначити, як найкраще виразити цей стиль. Потім ви можете вибрати точні форми, кольору, текстури і деталі, необхідні для втілення в життя вашого нестандартного дивана, стільця або обіднього столу. Ось як почати і що очікувати в процесі індивідуального проектування меблів.

Как создать мебель на заказ для вашего дома

Проведіть вимірювання вашої кімнати, щоб ви знали, які розміри меблів працюватимуть в доступному просторі.

Ви також можете провести вимірювання будь-якої існуючої меблів в кімнаті, щоб допомогти вам відчути масштаб. Наприклад, при замовленні нестандартного дивана, столу, килимка або стільця знання розмірів ваших поточних предметів може проінформувати вас про розмір нового доповнення. Зберігайте масштаб вашої меблів відносно рівномірним, щоб забезпечити баланс кімнати. Перед початком процесу проектування переконайтеся, що ваше бачення сумісно з існуючими квітамиі текстурами в просторі, яке ви не плануєте змінювати, — такими факторами, як колір обробки підлоги або матеріал, який використовується в каміні. Незважаючи на те, що ваш індивідуальний предмет буде унікальним, ви можете сконструювати видатний стілець або стіл, який доповнить інші ваші речі і не обжене кімнату.

Далі виберіть відповідну вам рамку.

Хоча фактичний каркас зазвичай не видно на м'якому дивані, стільці аболаві, він надає виробу форму. Вам подобаються класичні лінії, стильний модернабо ретро-стиль модерн середини століття? Стільці Wingback є відміннимприкладом дійсно класичної форми, яка витримує випробування часом і легкопереноситься в сучасні простору. Якщо ви шукаєте компактний силует дляневеликого простору, подумайте про сучасному стилі, так як ви, швидше за все, знайдете більш обтічні варіанти в цьому стилі. Що стосується матеріалу, висушена в печі деревина є випробуваним і справжнім будівельним матеріалом знизьким потенціалом деформації і вигину через його особливо сухого характеру. Інженерне дерево, хоча і є менш традиційним вибором, створює таку ж конструктивну структуру.

Тепер настав час зосередитися на відчуттях.

При виборі індивідуальної оббивки, зверніть увагу на тканину, колір імалюнок. Подумайте, де буде жити меблі і хто її буде використовувати. Ваш диван повинен бути відповідним для сім'ї або домашніх тварин? Синтетичні тканини відштовхують шерсть домашніх тварин і більш стійкі до подряпин, ніж натуральні волокна, такі як шерсть. Чи буде обідній стіл будинком для дитячої розмальовки та крафта? Мармурові плити легко витирати, в той час як натуральний тик вимагає більше часу і турботи. Звузьте свої варіанти кольору і малюнка, заглядаючи в майбутнє — чи можете ви жити з цим жирним відтінком або малюнком протягом 10 років або довше? Нейтральні відтінки добре старіють, але в цілому мають більш тонкий ефект. Шкіра, звичайно доступна в натуральних тонах, відмінно підходить для сімейних кімнат через свою довговічності. Сам матеріал з часом стає щем'якше і комфортніше. Цвет Со часом меблі зі шкіряною оббивкою також трансформується, часто розвиваючи багату патину, що робить її в рівній мірі підходить для висококласних віталень.

Как создать мебель на заказ для вашего дома

Тепер, коли ви визначилися з розміром, формою і оббивкою, настав час зосередитися на деталях.

Меблі на замовлення за своєю природою унікальна, але ваш особистий стиль дійсно пронизує всі деталі. При проектуванні дивана не забувайте про марку і обробці ніжок, які об'єднують виріб з сусідньої меблями. Наприклад, розгляньте ніжки дивана в обробці з корчі, якщо у вас також є журнальний столик з корчі, щоб додати вашій вітальні зібраний вигляд. Акценти, такі як латунні цвяхи, розташовані уздовж обробки, надають кімнаті тонкий блиск. Крім самих меблів, розгляньте домашні акценти, необхідні, як тільки це знаходиться в вашому місці. Подушки і накидки завершують зовнішній вигляд вашого дивана або крісла, а люстри, підвісні світильники і бра підсвічують індивідуальний обідній стіл. У разі сумнівів, правильний килимок може зібрати будь-яку кімнату.

Завдяки чіткому розумінню ваших потреб, ретельному розгляду дизайну і невеликій додаткового часу, ви можете створити меблі, виготовлену на замовлення, що ідеально підходить для вашого життя і вашого зовнішнього вигляду.

Назад в блог Следующая запись