Все регионы
  • Искать во всех регионах
  • Київ
  • Вінниця
  • Дніпропетровськ
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кіровоград
  • Львів
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
Не найдено - ""

Як вибрати нижню білизну?

Прогулянки взимку без головного убору можуть привести до мігрені, випадання волосся. Шарфом горло в холодні дні не пов'язав — захворіло горло, підхопив ангіну. До чого ж я веду, запитаєте Ви? А до того, що одяг безпосередньо впливає на наше здоров'я. Причому весь одяг і нижню білизну також.
Будь-який чоловік повинен враховувати при виборі нижньої білизни багато факторів. Звичайно, воно повинно бути красиво, в ньому чоловік повинен відчувати себе комфортно. Однак, це далеко не всі критерії. Слід пам'ятати, що чоловіча нижня білизна стикається з одними з найважливіших органів, тому може безпосередньо впливати на чоловіче здоров'я. Як же потрібно правильно вибирати білизну?

По-перше, тісні і щільно сидять труси є дуже шкідливими. Не слід правда плутати тісні труси, з облягаючим нижньою білизною. Проблема тісної нижньої білизни в тому, що вони сильно притискають до тіла мошонку, через це збільшується температура яєчок, в нормі що є нижча за температуру тіла.

Чим же шкідлива більш висока температура? А тим, що вона впливає на вироблення сперматозоїдів, на їх якість. Під дією тісної білизни порушується кровообіг, що також пов'язано з процесом «спермообразования». Очевидно, що від цих чинників може серйозно постраждати вся репродуктивна функція. Вченими були проведені різні дослідження на тему тісної нижньої білизни. Результати виявилися невтішними. Щільно облягає чоловічі статеві органи білизна може бути причиною розвитку хвороб лімфатичної системи, а також обміну речовин. Часом вони навіть можуть стати винуватцем проблем з передміхурової залозою, сечовим міхуром і яєчками. У зв'язку з цим не модне і не зовсім еротичне чоловіча нижня білизна — «сімейні» труси мають багато плюсів. У них дуже зручно спати, адже такі труси дають свободу, ніде нічого не затискають.
Висновок очевидний — купуйте білизну виключно за розміром і навіть трохи більше. Як тільки Ви відчуйте, що труси десь тиснуть — не носіть їх. Прання не допоможе їм стати ширше. Пам'ятайте — здоров'я, а також можливість мати дітей є — головним.
Якщо білизна щільно облягає, то бажано використовувати безшовні моделі, які дуже зручні і не завдають шкоди здоров'ю.

Другий фактор, який потрібно враховувати при виборі нижньої білизни — тканину. Не варто носити труси, зроблені з неякісної тканини. Вони не тільки збільшують температуру в районі яєчок, але також здатні утримувати вологу, не дозволяючи тілу «дихати». В такому випадку суміш вологи і тепла дає можливість розмноження бактерій. Є велика ймовірність розвитку різноманітних грибкових інфекцій. До того ж, неякісна тканина має властивість електризуватися, а, отже, може утворити шкідливу для статевих органів електромагнітну середу. На сьогоднішній день вченими була розроблена спеціальна поліпшена тканину для боягузів, її ще називають профілактичної. Вона була спеціально розроблена для здорового функціонування чоловічої статевої системи. Очевидно, що потрібно вибирати класичні труси, зроблені з натуральних, провітрюваних матеріалів, щоб не мати проблем з чоловічим здоров'ям. Якщо синтетика або нейлон — то обов'язково високоякісні.

Чоловікам слід враховувати багато факторів при купівлі нижньої білизни. Зазвичай труси беруть з трьома цілями — посміятися (труси з приколами), справити враження (стринги) і носити на кожен день.
Для перших двох цілей, так як вони не дуже часті, підійдуть будь-які труси на ваш «смак і колір». Однак ж труси для повсякденного носіння — зовсім інша справа. Тут потрібно дивитися не тільки на колір, ціну, але і на тканину, фасон і т. Д. Підбирайте білизну також відповідно сезону — взимку тепліше і товсте, влітку — менш. Про натуральних матеріалах, а також про тісноті білизни було сказано вище, враховувати ці чинники потрібно обов'язково.

Останнє за списком, але не за значенням, про що хотілося згадати — це гігієна. Нижня білизна найбільше стикається з тілом, а, отже — від його чистоти залежить сприятлива для тіла атмосфера. Міняти його потрібно щодня. Маленького хлопчика потрібно привчати до цього з дитинства, однак, якщо Ви все ж так не привчені, то намагайтеся змінити себе зараз. На ніч слід обов'язково одягати чисті труси, якщо ви вважаєте за краще спати в білизні. Купуйте нові труси частіше, а старі, що втратили «товарний вигляд» викидайте сміливо. Тільки при обліку всіх перерахованих вище факторів ви збережете своє здоров'я надовго.

Адже його так легко втратити, а відновити набагато складніше. Будьте здорові!
Назад в блог Следующая запись