Все регионы
  • Искать во всех регионах
  • Київ
  • Вінниця
  • Дніпропетровськ
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кіровоград
  • Львів
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
Не найдено - ""

Заробіток на віях

На сьогоднішній день існує величезна кількість процедур пов'язаних з доглядом за віями. Серед багатьох представниць жіночої статі стала дуже популярна процедура ламінування. Її сенс полягає в тому, що потрібно обробити вії декількома розчинами і тим самим завити їх.

За рахунок затребуваності даної «операції» багато людей створюють персональний бізнес, заснований на ламінуванні. Що ж потрібно, щоб на догляді за віями заробляти гроші?

1. Навчання
У будь-якій справі важливі знання. Для того щоб отримати їх, людині слід пройти курси, які розкажуть, як правильно провести процедуру. На сьогоднішній день існує величезна кількість шкіл і студій, де можна навчитися ламінувати вії. Можливо, це будуть одноденні курси, а може заняття на кілька днів. Тривалість навчання залежить від закладу та кількості знань, які вони надають. Наприклад, якщо навчання тривати не один день, швидше за все, в навчання входять кілька «операцій» пов'язаних з віями. Тобто крім ламінування можна навчитися ботоксу і нарощування вій.
За підсумками навчання людині видадуть сертифікат. Даний документ дозволить працювати і розвиватися в отриманому напрямку.
2. Обладнання
Для того щоб почати догляд за віями потрібно спеціальне обладнання. У магазинах можна зустріти всілякі види і марки тих чи інших розчинів. Для новачків у справі варто порадитися з майстрами, які займаються ламінуванням. Професіонали зможуть підказати, від якого виробника краще взяти розчин або який вид пензлика підійде краще.
Якщо ж немає знайомих майстрів в цій галузі, на допомогу прийде Інтернет. У глобальній мережі знайдеться тисяча статей, які розкажуть про все, що потрібно знати новачку.
3. Приміщення
При виборі приміщення можливо кілька варіантів. Вибір залежить від уподобань людини і його фінансових можливостей.
Новачок може влаштуватися в салон краси і працювати з клієнтами там. Даний варіант хороший тим, що робота буде мати офіційний статус. Крім цього є нормований робочий день і можливість брати лікарняні дні. Потрібне обладнання, швидше за все, буде куплено салоном або вже бути в наявності.
Крім салону, можна приймати людей на дому. Якщо людину влаштовує такий варіант, він повинен мати вільне місце в квартирі. Для роботи на дому буде потрібно не тільки світле простір, але і безпосередньо набір для ламінування і будь-яке крісло для зручності клієнта.
Зняти приміщення у салону. Деякі перукарні пропонують маленькі кімнати, які людина може облаштувати під свою справу. Єдиний мінус цього варіанта, потрібно буде платити оренду салону, на це піде частина зароблених грошей.
Зняти або купити окреме приміщення, де буде працювати тільки майстер. Дана ідея підійде тим людям, у яких є гроші. Адже крім покупки самого приміщення потрібно буде його обставити меблями. Звичайно ж, витрати на обладнання і рекламу не обійдуть стороною.
4. Як залучити клієнтів?

Миттєво заробити собі клієнтів не вийти. У цій справі доведеться набратися терпіння, а так само підключити рекламу. Тут ви швидко момент є багато сайтів, які призначені саме для пропозиції різних послуг. Розміщуючи оголошення, можна сподіватися на появу людей.

Для новачків в цьому бізнесі підійде ідея для оголошень з позначкою «шукаю модель». Звичайно, ціна за виконану процедуру буде менше, але це принесе досвід в догляді за віями. Так само за допомогою такої роботи можна створити собі портфоліо, яке допоможе при подальшому розвитку бізнесу або при влаштуванні на роботу.
Ламінування може стати хорошим бізнесом для людини, при наявності старанності і терпіння з боку майстра. Адже крім того що потрібно володіти обладнанням, слід вміти спілкуватися з різними людьми. Клієнти можуть попастися непередбачувані, потрібно бути готовим, що комусь може щось не подобатися.
Назад в блог Следующая запись