Все регионы
  • Искать во всех регионах
  • Київ
  • Вінниця
  • Дніпропетровськ
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кіровоград
  • Львів
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
Не найдено - ""

Що потрібно, щоб ваша собака була щасливою і здоровою

Сімейна собака — це просто частина родини. вони компаньйони і друзі, які люблять вас беззастережно, завжди поруч з вами в хороші і погані дні і в великій мірі покладаються на вас за своє здоров'я і благополуччя.

Тримайте свого собачого друга щасливим і здоровим з нашими щоденними низькими цінами.

собача їжа

Є багато факторів, які ви повинні враховувати при виборі корму для вашої собаки, включаючи вік вашого вихованця, рівень активності і загальний стан здоров'я. Молодші собаки мають інші потреби в харчуванні, ніж літні собаки. Собак з надмірною вагою слід годувати їжею, яка допомагає знизити їх вагу, забезпечуючи при цьому правильне харчування. У собак з алергією або проблемами ззубамиє певні потреби. Вам також знадобиться миска правильного розміру для їжі і води.

Як і з усім, що стосується вашого вихованця, ви повинні обговорити потреби вашої собаки в їжі з вашим ветеринаром. У нас є повний вибір яксухих, таківологих продуктів, пропонованих в асортименті різних марок і смаків.

собака пригощаєі жує

Якщо ви дрессіруете цуценя або хочете нагородити свого вихованця за те, що він хороший, собачі ласощіі жування важливі. Жування собаки зміцнюють зуби і допомагають видалити наліт і зубний камінь шляхом жування.

Собачі ласощі схожі насухий корм, якийви годуєте своїм собакою, але іноді вони приправляються по-різному, наприклад, з беконом абосиром. Печиво у формі кістки користується популярністю у собак, як і ласощі з м'ясом. Жування сириці допомагає зубам вашої собаки, зберігаючи їх зайнятими. Є навіть деякі ласощі, які на смак схожі наарахісове масло, Яке, схоже, є ще одним з ароматів собак

Ліжка для собак

Навіть якщо вашій собаці подобається перебувати з вами на ліжку або дивані, у неї повинна бути ліжко, щоб називати її власної. Ці ліжка можуть бути різних форм, в тому числі круглі, прямокутні або овальні, м'які і пухнасті, великі подушки у вигляді подушок або ліжка в гамаку. Ці ліжка можуть розташовуватися в кутку кімнати, всередині собачого будинку або в будь-якому місці, де ви хочете, щоб ваша собака спала.

Більшість ліжок мають знімні чохли, які можна прати і сушити в міру необхідності. деякіліжка для собакпропонують ортопедичні переваги, які ідеально підходять для літніх собак і можуть тримати вашого вихованця в теплі холодними ночами. Ліжка надаються в залежності від ваги вашої собаки: від дуже маленьких для собак вагою до 10 фунтів і до 2XL для собак вагою більше 100 фунтів.

Іграшки для собак

На додаток до ласощів ви хочете, щоб ваша собака була щаслива, подарувавши їй іграшкову іграшку. Майже кожна собака любить грати з м'ячами, ітенісні м'ячі, як правило, гарні для великих собак. Проте, тенісні м'ячі заповнені стисненим газом, щоб зберегти їх бадьорими, і у деяких собак алергія на цей газ. Шукайте кулі, які зроблені спеціально для собак. Іграшки для жування — це приголомшлива річ, яка допомагає їм підтримувати здоров'я зубів, а собаки люблять іграшки, які шумлять, такі як скрипучі іграшки. Гумові та плюшеві іграшки також є хорошим вибором. Переконайтеся, що будь-які іграшки, які ви купуєте, мають відповідний розмір для вашої собаки і не містять нічого, що могло б задушити вашого вихованця.

Інші предмети, пов'язані з собакою

Їжа, частування, жування, ліжка та іграшки — це тільки верхівка айсберга, коли справа доходить до предметів, які ви повинні мати для своєї собаки. Інші речі, які слід враховувати, включають в себе:
Ліки від бліх і кліщів: Собаки схильні до блохам. Собаки, які живуть поруч або йдуть в лісисту місцевість, ризикують отримати кліщів. У нас є нашийники, пудри, шампуні, Пігулки та спреї, які ви можете використовувати, щоб звести цих шкідників до мінімуму.
Нашийники і повідки: Прогулянка з собакою — один з кращих моментів склеювання, якими ви можете насолоджуватися. Переконайтеся, що вибрали нашийник, який зручний для вашої собаки, але при цьому пропонує достатню стриманість, якщо виникне така необхідність. Більшість нашийників (і повідків) зі шкіри або нейлону, але є й інші варіанти. Виберіть поводок, який дозволяє вашій собаці мати деяку свободу, але не настільки, щоб ви втратили над нею контроль.
Приналежності для грумінгу: Ходити до професійного грумера — це те, що час від часу потрібно робити більшості собак. Між ті часи, це гарна ідея, щоб мати дощовик стилькисті, Щоб допомогти вашій собаці підтримувати здоровий пальто і зменшити втрату.Кусачки для нігтів, характерні для собак, теж добре мати під рукою. І звичайно ж, машинкидлястрижки собакнеобхідні для того, щоб тримати хутро вашої собаки на зручній довжині
Будинки: Якщо ви хочете, щоб ваша собака була собакою на вулиці, вам потрібен місткий будинок.будиноквашоїсобакиповинен бути досить великим, щоб він міг вставати і лежати повністю, не торкаючись до дому. Ми пропонуємо будинки різних розмірів з різних матеріалів, в тому числі з дерева і пластика.
Ящики, переносники і розплідники: При навчанні вашої собаки або коли її необхідно транспортувати до ветеринара, необхідний перевізник, ящик або розплідник. Носії зазвичай закриті з трьох сторін, зверху і знизу і оснащені закритими дверима. Ящики і розплідники найчастіше представляють собою металевий дріт навколо і утримують вашу собаку в місцях, де вона не повинна бути.
Назад в блог Следующая запись