Все регионы
  • Искать во всех регионах
  • Київ
  • Вінниця
  • Дніпропетровськ
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кіровоград
  • Львів
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
Не найдено - ""

6 порад щодо купівлі одягу для малюка

Багато нові батьки не надто багато думають про покупкудитячого одягу. Дійсно, при приготуванні дитячого харчування більшість батьківпросто йдуть в дитячий магазин і купують найкрасивіші вбрання, які кидаються вочі.

Проте, між годуваннями, мінливими і заспокійливими, останнє, що вам потрібно, це турбуватися про дитячому одязі, яка занадто клопітно, дратує бубу або змушує їх плакати і, як правило, є марною тратою простору.

Чи знаєте ви, що вибір дитячого одягу — це не тільки дизайн? Такі фактори, як м'якість, розмір і навіть тип кріплення, можуть вплинути нанастрій вашого маленького чемпіона. Уявіть, що носите зудить, обтягуючий ітеплий наряд весь день, ваш малюк не буде щасливий. Гірше того, неправильнийтип одягу може насправді поставити під загрозу життя вашого херувима!

Отже, як ви переконаєтеся, що одяг, який ви вибираєте, будене тільки відповідати дитині, але також пропонує комфорт і зручність? У нас єпоради щодо вибору дитячого одягу для вас!

1. Підберіть одяг за розміром вашої дитини

Дитячий одяг розрахована відповідно до віку. Однак, оскількивсі розвиваються з різною швидкістю, ви повинні ретельно вибирати розмір своєїдитини. Бубба може бути того ж віку, що і дитина вашого друга, але він можебути на розмір більше або навпаки! Оскільки розміри одягу не є показникомзростання вашої дитини, не хвилюйтеся, якщо ваша дитина носить розмір більшеабо розмір менше.

Будьте розумні і підберіть одяг більшого розміру (наприклад, виберіть від 3 до 6 місяців для новонародженого, а не від 0 до 3 місяців), щобви могли продовжити його використання. Ви завжди можете закатати рукава, якщовони занадто довгі, розгортаючи їх у міру зростання вашої дитини.

Бамбук, хоча і дорожче, ідеально підходить для дітей зекземою, так як він гіпоалергенний, прохолодний і заспокоює шкіру.

2. Зверніть увагу на тканину


Дитячий одяг може бути виготовлена ​​з різних матеріалів, зрізним ступенем м'якості. Найбільш поширеними матеріалами є змішаний бавовна(змішаний з невеликим відсотком штучних матеріалів, таких як поліестер) або органічнийбавовна (100% бавовна). Шовковистий на м'якій шкірі вашого маленького чемпіона, це також буде тримати його в теплі і зручність. Однак, якщо ви віддаєтеперевагу щось більш м'яке, органічний бамбук є популярним вибором. Бамбук, хочаі дорожче, ідеально підходить для дітей з екземою, так як він гіпоалергенний, прохолодний і заспокоює шкіру. Уникайте потрапляння вовняного одягу, оскількивона може погіршити стан екземи, дратуючи чутливу шкіру дитини.

3. Остерігайтеся подразників


Ознаки одягу за декольте навіть дратують дорослих, так що жробити з ніжною шкірою дитини? Просто акуратно відріжте його, переконайтеся, щови видалили кожен біт тега, так як те, що залишилося, може викликати ще більшероздратування. Або вибирайте одяг без міток, так як деталі одягу надруковані насамій тканині.

Металеві гудзики можуть також викликати алергічну реакцію удеяких дітей, особливо якщо у вашій сім'ї алергія, так що стежте за цим! Передтим, як дозволити своїй красуньки надіти їх, обов'язково додайте в пральнумашину нові ганчірки Bubba без миючих засобів, так як на одязі можутьзалишитися хімічні речовини. Деякі виробники додають хімічну обробку на одяг, щоб запобігти утворенню складок, що можетраздражать шкіру дитини.

4. Зручність — це ключ

Діти зазвичай змінюють свій одяг кілька разів протягом днячерез слини, сечі і екскрементів, тому дуже важливо придбати одяг, яку легконадягти і зняти. Останнє, що ви хочете, це щосили намагатися одягнути іроздягнути міні-динамо кожен раз, коли вони повинні змінити одяг. Шукайтезручні застібки і одяг з натяжкою, так як вони зведуть до мінімуму час, який вивитрачаєте, змінюючи свою собачку. Це також буде менше травми, так як вашадитина буде протестувати проти раптового зміни температури, коли ви знімаєте їходяг.

* Застібки: блискавки, гудзики і кнопки — найпоширеніші типизастібок, які ви знайдете на одязі. Спробуйте отримати кнопки, застібки-блискавки замість кнопок, оскільки вони більш зручні. Уявіть собі, щови намагаєтеся застебнути піжаму, поки ваш маленький ізвілістік продовжуєрозмахувати руками і ногами. У деяких нарядах також є замикається язичок, якийзапобігає ковзанню блискавки, а також захищає Буббу від подряпин.

Шукайте наряд з декольте у вигляді конверта, так як вониеластичні, щоб вашій дитині було легше одягнутися або роздягнутися.

* Отвори для рук і шиї: Широкі отвори для шиї і рукполегшать зняття одягу юніорів. Шукайте наряд з декольте у вигляді конверта, так як вони еластичні, щоб вашій дитині було легше одягнутися або роздягнутися.Це безперечно знадобиться, коли вам доведеться мати справу з пунами, так як вамне доведеться натягувати смердючий і брудний наряд на голову.

* Стиль кімоно: спробуйте одягнені в стилі кімоно, якщо вивважаєте за краще не надягати на себе наряд міні-мене через голову! Дизайн іззакручуванням і легкі замикаються застібки дозволяють одягати дитину, неторкаючись його голови.

5. Будьте обережні з оборками та стрічками


Все, що не прикріплено надійно до лахміття вашого маленькогоулюбленого, є небезпекою задухи. Стрічки, блискітки, намиста або будь-яка іншаобробка можуть виглядати мило, але їх можна зняти. Так що краще відкласти їх, поки Бубба не стане старше. Уникайте також комплектів із зав'язками, так яквони можуть викликати удушення. Вибирайте замість гумки!

6. Не купуйте оптом


Оскільки вся дитячий одяг виглядає так мило, ви можетевипробувати бажання купити багато за один раз. Чиніть опір, тому що це не будемудрим, тому що ваш маленький ангел буде рости швидше, ніж ви можете собіуявити. Те, що підходить їм в цьому місяці, може не підходити їм в наступному, тому краще купити досить, щоб протриматися кілька місяців, а потім отриматибільше, коли вони переростуть їх. Багато батьків витрачають купу грошей наскупку шторму і закінчують тим, що змушені були роздавати дитячий одяг до того, як їх дитина зможе їх надіти. Таким чином, не купуйте оптом, але якщо єрозпродаж, ви можете розглянути питання про покупку одягу більшого розміру длявашого малюка.

Назад в блог Следующая запись