Все регионы
  • Искать во всех регионах
  • Київ
  • Вінниця
  • Дніпропетровськ
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кіровоград
  • Львів
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
Не найдено - ""

Загробне життя автозапчастин: як дати кузову другий шанс

Сказати, що деякі з нас прив'язані до наших машин, значить, нічого несказати. Таким чином, коли автомобіль добігає кінця своєї корисного життя, важко сказати до побачення. Доброю новиною є те, що майже кожна частина вашогоавтомобіля може прожити друге життя.

Переробка шин, блоків двигунів, вітрових стекол і будь-яких інших 30 000деталей, складових середньостатистичний автомобіль, є звичайною практикою іпростіше, ніж ви можете собі уявити. Виробники екологічно чистих автомобілівзробили ще простіше, щоб процес утилізації вашого автомобіля залишавсямаксимально екологічним.


Подержанные автомобили

Маючи це на увазі, будьте впевнені, що увас є кілька варіантів утилізації, які полегшать утилізацію вашого автомобіля.Якщо ви вирішите покластися на професіоналів або самі покопатися в своїймашині, ось що потрібно знати.

Машина, що кладовище

Давайте почнемо з деяких основнихматематик. Протягом року в світі виробляється близько шістдесяти мільйонівавтомобілів. Відповідно до енергетичним законодавством, чинним з 2015 року, 95%деталей в автомобілі необхідно утилізувати в кінці терміну служби цьогоавтомобіля.

Є різні способи побачити це. Вашавтомобіль може або зустріти свою долю в промисловому шліфувальному верстаті, апотім побачити його деталі, використані в інших проектах, або ви можетерозібрати автомобіль по частинах і вирішити для себе, як розділити запчастини.

промислова переробка

Коли ви відправляєте свій автомобіль напереробку, його спочатку відправляють на смітник. Тут ваш автомобіль пройдечерез процес розкладання, демонтажу і можливого руйнування, що дозволить вмайбутньому перерозподіляти його в якості матеріалу багаторазовоговикористання.

В середньому, металопрокатні заводиможуть споживати автомобіль приблизно за п'ятнадцять секунд, а окремі метали іматеріали згодом будуть розділені. Тобто двигун, салон, кузов — цілих дев'ятьярдів. Ваша машина, в кінці кінців, полягає не тільки зі сталі.


свалка автомобилей

Пластик з кузова вашого автомобіля можепіти на що завгодно, від пляшок до деталей комп'ютерів; мідь може бути зачищенадля створення поліпшеної кабельної проводки. Цей процес може здатисябезособовим, але насправді це один з найбільш ефективних способів утилізаціївашого автомобіля, якщо ви не хочете робити це самостійно.

Зняття ваших шин

Якщо ви хочете спробувати свої сили вутилізації деяких деталей, найкраще почати з шин. Шини легко знімаються звашого автомобіля і поміщаються в сховище для шин або аналогічні пристрої.

Проте, існує високий ризик того, що, будучи поміщеним в сховище, накопичення шин може привести до страшних пожеж івикиду небезпечних токсинів в повітря. Таким чином, пропонується, щоб більшкреативні люди використовували шини в проектах DIY навколо вашого будинку.

Tire talk

Шини є відмінною основою для зовнішніхводойм або плантаторів для ваших присадибних ділянок, тому вони є відміннимінструментом для використання при спробі створення ландшафту. Якщо ви хочетевкласти гроші в щось більш веселе, ви також можете перетворити свої потертішини на гойдалку для шин або коней, на яких діти можуть кататися на дозвіллі.


запас шин

Боротьба з мертвимдвигуном

Це мислення «зроби сам»все добре, але що може трапитися з мертвим двигуном, коли його зняли завтомобіля? Зрештою, двигуни — це, як правило, остання частина автомобіля, якупотрібно видавати, навіть після довгих років їзди на дорозі. На щастя, є рядваріантів, доступних для людей, охочих утилізувати або повторно використовуватиблок двигуна.

Franken-автомобілі

Як правило, двигунипотребують лише в невеликій доробці, після того як вони зняті зі свогооригінального автомобіля, щоб вважатися сумісними з іншим транспортним засобом.Наприклад, в комплектації можна використовувати старий двигун переробленогоавтомобіля, щоб почати роботу.

Ви навіть можетепередати свій блок двигуна люб'язного механіку, щоб побачити, чи можна зробитийого більш екологічним. Як тільки це відбудеться, ви, ймовірно, зможетевикористовувати його в своєму наступному автомобілі, щоб заощадити на бензині іобслуговуванні в майбутньому.

переработанные шины - садовые украшения


двигун DIY

Хочете вразити гостей унікальним власником вина? Використовуйте ретельноочищений блок двигуна, і ви виявите, що отвори, які колись допомагали вашомуавтомобілю з'їжджати з автомагістралі, можуть цілком відповідати середнійпляшці вина. Це може зайняти трохи лікоть змащення, щоб почати і працювати, алеце один із способів, щоб ваш автомобіль працював довго після того, як він бувзнятий з вулиці.

Тоді немає потреби турбуватися, коли твоя машина хрипить останньої. Виможете переробити деталі, з яких він складається, або звернувшись запрофесійною допомогою, або виконавши роботу самостійно. В обох випадкахавтомобілі пропонують безліч можливостей на все життя, незалежно від того, доставляють вони вас з пункту А в пункт Б, або дають зелену можливість вашимдітям грати.

Назад в блог Следующая запись