Все регионы
  • Искать во всех регионах
  • Київ
  • Вінниця
  • Дніпропетровськ
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кіровоград
  • Львів
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
Не найдено - ""

Здаємо квартиру в оренду

Поза всяким сумнівом, вартість оренди квартири залежить не тільки від того, де вона знаходиться, і її розміру, але і від того, як вона виглядає. Що слід врахувати, готуючи квартиру або будинок до нових мешканцям?
Розглянемо прибудинкову територію і під'їзд. Здавалося б, вони до квартири особливо і не відносяться, але думка це попрошу відкинути як помилкове. Адже квартира може повністю відповідати вимогам, але неробочий ліфт і відсутність будь-якого освітлення остаточно і безповоротно можуть зіпсувати враження орендаря про таке житло. Чистий під'їзд, добротна вхідні двері, працюючий ліфт, а також нормальне освітлення під'їзду — безперечно, є першим важливим кроком в поданні орендарю житла. Якщо в будинку немає прибиральниці — не полінуйтеся перед показом прибрати сходову площадку самостійно. Без всякого сумніву, прибирати всю територію біля під'їзду вам мало хочеться, тому, прослідкуйте просто, що б безпосередньо біля вхідних дверей було чисто.
Звернемо увагу на квартиру. Щоб максимально швидко і вигідно підготувати і здати квартиру, необхідно їй надати якомога більш привабливий зовнішній вигляд. Поза всяким сумнівом, необхідно провести грунтовне прибирання, при якій всі зайві речі необхідно прибрати, а також бажано прочистити водопровідні стоки і добре провітрити приміщення. Квартира повинна залишати враження доглянутою, затишною, чистою. Якщо у вашій квартирі багато квітів — честь слід вивезти, залишивши лише самі невибагливі.
Якою має бути вхідні двері? В першу чергу надійною. Замки повинні бити робочими, двері — масивної. Можливо, слід перед здачею замінити двері, встановивши залізну. Само-собою, зрозуміло, слід перевірити і в разі необхідності відновити працездатність вхідного дзвінка.
У світі безліч людей, але є ті, які себе присвятили шоу бізнесу, сфері розваг і стали популярні в них. Громадськість пильно стежить за їх поведінкою і цікавиться їх поглядами, одягом та інше. Зірки — перш за все люди видатні, але не рідкісні випадки, коли ними стають люди, які, здавалося б, взагалі не мають ніякого відношення до світу шоу бізнесу.
Тепер меблі. Якщо ви здаєте квартиру в оренду без меблів — це не проблема. Деякі вважають, ніби квартиру з меблями можна здати швидше. Нехай. Я вважаю це забобоном, адже прийшовши в порожню квартиру, потенційний орендар бачить весь простір, відразу ж плануючи, де і як розставить в ній свої меблі, звикаючи до квартири і представляючи затишок такого приміщення.
Якщо ж в квартирі є ваша меблі — варто все ретельно прибрати. Все повинно бути на своїх місцях. Особливо ретельно і прискіпливо слід прибрати ванну кімнату, туалет, кухню. У передпокої не повинно бути верхнього одягу і взуття — слід все прибрати. Балкон також слід звільнити. У тому випадку, якщо в квартирі багато старих меблів — слід залишити, лише найнеобхіднішу, інші ж — вивезти. З моєї точки зору, останнім часом все більше входять в моду мінімалізм: компактна багатофункціональна меблі і максимум вільного приміщення. Неприпустимо залишати на стінах настінні килими. Вам вони можливо дороги, але ось майбутнім мешканцям ні до чого.
Звернемо увагу на стіни. Буде краще, якщо вони будуть обклеєні шпалерами, а не пофарбовані або побілені. Кольорову гаму ж слід дотримуватися в стриманих, пастельних тонах. Щодо освітленості, слід користуватися простим правилом: якщо квартира добре висвітлюється днем — краще показувати в відповідний час з відкритими шторами, в іншому випадку буде краще, якщо ви запросите потенційних мешканців ближче до вечора, коли використовується штучне освітлення.
Звуки і звукоізоляція. Слід пам'ятати, що найкращою квартирою є тиха і спокійна, тому якщо ви знаєте, що з цим проблеми, слід максимально зручно вибрати час, щоб огляд не переривався на вислуховування сварки за стіною або пріслушіваніем до шуму підходящої електрички.
Отже, короткий інструктаж закінчений. Пора братися за підготовку приміщення!
Назад в блог Следующая запись