Все регионы
  • Искать во всех регионах
  • Київ
  • Вінниця
  • Дніпропетровськ
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кіровоград
  • Львів
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
Не найдено - ""

Як вибрати міжкімнатні двері

У чому різниця між порожнистими і масивними дерев'яними дверима?

Основна відмінність між порожніми і суцільними дверима полягає в тому, як вони сконструйовані, що впливає на ціну.

«Порожня двостулкові двері має повітряні простори всередині сердечника, вона менш міцна, легше за вагою і зазвичай дешевше». «Двері з більш високої цінової ціною, як правило, мають міцну основну конструкцію і попередньо оброблений дерев'яний шпон».

«Ті, у кого ядро ​​з спроектованої деревини, безумовно, є кращим варіантом, так як вони менш схильні до скручування або зміни форми, ніж стандартна деревина, коли умови змінюються протягом року». «Зазвичай, легше прирівнюється до більш дешевого, тому домовласники можуть розраховувати від 30 фунтів стерлінгів за двері стандартного розміру з порожнистим ядром. Ціна на більш важкі продукти зрозуміло вище, але на то є вагома причина — ніщо не замінить добре продуману, міцні двері високої якості ».

Ткани на суцільних дверей також забезпечує кращу звуко- і теплоізоляцію, завдяки ізоляційним властивостям, проникаючим в ядро ​​двері.


Эта внутренняя дверь из городского фронта

Сирий внутрішній дверний проріз міського фронту

Як знайти свій стиль?

«Ми виявляємо, що домовласники хочуть, щоб внутрішні двері на першому поверсі були особливими, але їх не так турбують двері наверх, як їх не бачать гості». «Для більшості людей мова йде про створення цього « вау-фактора », коли ви проходите через вхід і підганяєте ці двері до архітектури, рамі і навіть настилу. Люди змінили спосіб, яким вони думають про дверях і відповідно коректують свій бюджет ».

Досягнення цього вау-фактора може бути досягнуто різними способами: від поперечних зерен і різних варіантів дерева і кольору, засклених вставок, що дозволяють світлу текти по всьому будинку, а також від того, як двері відкриваються або потрапляють в кімнату. «Кишенькові дверні системи стрімко ростуть впопулярності завдяки їх стильному виду і компактним переваг».

безрамні двері стають популярним варіантом для тих, хто шукає сучасний вигляд: «Ті, хто живе в сучасних будинках, з більшою й мовірністю вибирають безрамні двері, але вони коштують дорожче, так як їх доводиться робити з невидима рама і тіньова щілину — цей стиль найбільше підходить тим, хто хоче, щоб двері були частиною тканини будинку і не привертала уваги ».

Це повинно бути заплановано на стадії проектування, однак, щоб стіна була побудована так, щоб з'єднання між стіною і дверима було ідеальним. «Архітрав використовується для покриття неохайних країв, тому вам знадобиться хтось, хто спеціалізується на будівництві такого типу стін».

У сучасних будинках з високими стелями все більше дизайнерів і архітекторів починають розуміти, що висота внутрішніх дверей також повинна бути збільшена, щоб відповідати пропорціям приміщення. Так, вищі негабаритні двері стають все більш популярними.

Однак при переході від дверей стандартного розміру до зробленої на замовлення не габаритної буде відображена ціна, особливо якщо ви вказуєте повно розмірну двері висотою 2,4 м, так як для цього також потрібні більш міцні петлі або шарнірні петлі. Якщо ви ремонтуєте, можливість вибору дверей великого розміру буде обмежена, якщо ви не розширите структурний отвір. Однак, якщо у вас є чисте полотно і ви врахували його на етапі будівництва стіни, у міжкімнатних дверей на багато більше свободи і можливостей стати головними елементами дизайну.

Чи повинен я вибрати дверний набір?

При покупці дверей ви будете стикатися з вибором, купувати чи двері самостійно абов якості дверного комплекту — з самого початку вам слід уточнити постачальника, який вам потрібен. Якщо ви просто купуєте двері, ви будете купувати двернеполотно, тоді як дверний набір включає в себе дверне полотно, облицювання двері (також відому як рамою або корпусом) і архітектуру (призначену для покриття зазору між дверима, стіни і підкладка), а також петлі, замки, засувки і т. д. (ручка може поставлятися або не поставляється).

«Існує велика різниця між готовими дверима, так як вам доведеться платити за раму, міцну одяг і все інше зверху, а також додатково за теслі, який може повісити двері, що також може привести до помилок».

Крім переваг, пов'язаних з установкою цілої системи зі зменшеними трудозатратами, дверні гарнітури також виграють від точності і швидкості монтажу, але якщо ви виконуєте проект реконструкції, то ви можете розглянути можливість покупки одно- дверей тільки на умовах поставки, особливо якщо у вас вже є тесля на сайті.

«Дверні набори добре підходять для нових прорізів, але окремі двері можуть бути краще, якщо ви проводите ремонт, так як рами вже будуть на місці. Це залежить від того, скільки роботи ви хочете задіяти, оскільки видалення кадрів може бути проблематичним, якщо ви не знаєте, що знаходиться під ним. При установці стандартних дверей це всього лише випадок виміру отвору, приймаючи до уваги рівень підлоги і підвіска нових петель плюс нові двері ».

Якщо ви вирішите зняти розміри дверей і архітрав в існуючому будинку, важливо пам'ятатипро вимірювання отвору, а не тільки самих дверей. «Краще вимірювати ширину відстіни до стіни — верхню, середню і нижню ширину — щоб отримати найбільш точні вимірювання і те ж саме з висотою: посередині і з кожного боку».

«Перевірте, чи потрібно вам допускати будь-яку терпимість до свого постачальника. Немає нічого більш подразнюючої, ніж погано підігнана двері — особливо коли вона спроектована з невірними технічними характеристиками — тому, безсумнівно, варто найняти фахівця [вашого будівельника, тесляра і т. Д], Щоб зробити це правильно».


Эта дверь из дуба - от Howdens Joinery

Ці двері з твердого дуба, виконана з дуба, від HowdensJoinery відрізняється шпунтовими сполуками з клеєного і прибитим виступом. Готово для обробки лаком, плямою або маслом

Назад в блог Следующая запись