Все регионы
  • Искать во всех регионах
  • Київ
  • Вінниця
  • Дніпропетровськ
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кіровоград
  • Львів
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
Не найдено - ""

Як вибрати електричний велосипед

Поїздка на електричному велосипеді — або на велосипеді- вперше може відкрити для себе наддержаву. Це тому, що все, що ми любимо внаших мотоциклах, ebikes на батарейках часто посилюються. Чи будемо ми їздитина роботу або виконувати доручення більш ефективно (і без такої кількостіпотових плям); підтримка руху в режимі зупинки та старту; перевозити дітей таінші дорогоцінні вантажі на пагорби, яких ми зазвичай уникали; або простоотримуючи трохи більше задоволення від складних поїздок, ebikes робить велосипеднужиття менш напруженою — і в деякі дні це все, що потрібно, щоб змусити насїхати до місця призначення, а не їздити туди.

Ebikes не без їх компромісів, як би там не було.Наявність батарей і моторів означає, що ebikes майже завжди важче і дорожче, ніж їх немоторизовані аналоги з порівнянними компонентами, і не кожен ebikeдозволений на велосипедних доріжках в кожному районі. Ebikes, як правило, важить від 25 до 65 фунтів, що стає громіздким, коли ви намагаєтеся завантажитиebike на велосипедну стійку вашого автомобіля. Велосипеди з якісними рамами ікомпонентами стоять близько 1500 доларів. (Однак, якщо ви купуєте ебайк замістьавтомобіля, яке споживає газ, навіть розкішні моделі вартістю понад 7000доларів не будуть такими дорогими в порівнянні.)

Щоб дізнатися, який ebike підходить вам, подумайте про наступне:

Класифікація та стилі Ebike: Ebikes класифікуються на підставі їх максимальної швидкості і того, чи використовують вони газ. Більшість стилів велосипеда (наприклад, дорожній, гірський і гібридний)випускаються у версіях Ebike: у кожного є свої переваги і недоліки.

Двигун і батарея Ebike. В Залежно від вашої поїздки ви також повинні подумати про те, скільки важать і батарея, і двигун, де вони встановлені, вартість додаткових батарей і потужність двигуна.

Ebike функції і компоненти: Найбільш важливі особливості при грі тут тип педалі введення відповіді; рівні допомогою педалі; діапазон передач; наявність вбудованого освітлення; і відображати інтерфейси, які дозволяють вам контролювати і контролювати свій велосипед.

Як отримати правильну посадку на ebike: Як і на всіх мотоциклах, геометрія рами ebike визначає, чи буде вона відповідати вашиму нікальним розмірами тіла. Ви повинні подумати про розмір кадру, а також простан при їзді.

типи Ebikes

Ebikes доступні в декількох стилях від різних компаній, серед яких найбільш популярні гірські, гібридні, дорожні, приміськіта вантажні. Обраний вами стиль буде залежати від:

Ваше переважне розташування тіла: для вас більш природно проїжджати дистанції в вертикальному положенні або більш агресивно сидіти над кермом?

Якість місцевості: Ви катаєтеся в основному по розбитим дорогам або порівному асфальту? Ви хочете можливість кататися на гірських велосипедних доріжках?

Яку вагу ви несете: чи плануєте ви багато перевезення, можливо, з дітьми наборту? Як ви хочете розподілити цю вагу?

Ebike класифікацій

Асоціація постачальників продуктів для велосипеда(BPSA) класифікує ebikes на основі максимальної швидкості, з якою мотор допомагає, і того, скільки роботи потрібно, щоб розігнати їх до швидкості. Залежно від того, де ви живете, вам може знадобитися ліцензія на ебайк, іобраний вами клас буде впливати на те, де ви зможете кататися.

Більшість ebikes в США відносяться до класу один абоклас три. (Ebikes класу два дозволяють вам використовувати дросель безнеобхідності крутити педалі, і в деяких містах забороняється використання Ebikes класу два на доріжках або трасах, де Ebikes класу One можуть бути законними.)

Ебайкі першого класу, також відомі як педалісти або педелекі, пускають у хід свій електродвигун тільки тоді, коливодій крутить педалі, і можуть надавати юридичну допомогу до максимальної швидкості до 20 миль в годину (ви можете крутити педалі на велосипеді швидше, ніж 20 миль в годину, але мотор не піде далі цією швидкості).

  • Ebikes класу три, також відомі як швидкість pedelecs, можуть розвивати швидкість до 28 миль в годину за допомогою. Ebikesкласу три часто несуть додаткові вимоги безпеки. Вони повинні бути оснащені спідометрами; а в деяких штатах гонщики повинні носити шоломи і бути не молодше 16 років. Якщо ви їдете в швидкісному русі і, в основному, на дорогах, Ebikes класу 3 можуть бути відмінним вибором.
Назад в блог Следующая запись