Все регионы
  • Искать во всех регионах
  • Київ
  • Вінниця
  • Дніпропетровськ
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кіровоград
  • Львів
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
Не найдено - ""

Гардероб для мініатюрних

Мініатюрність, звичайно, додає жіночності і чарівності, але що робити, якщо не високий зріст створює деякі складності при виборі гардеробу. Зазвичай модний одяг, яку пропоную модельєри, добре виглядає на дівчатах, чий зріст близько 170 см. А що робити мініатюрним дамам, які теж хочуть одягатися за останньою модою, і виглядати не гірше дівчини з обкладинки глянцевого журналу?

Можу вас запевнити, що підібрати одяг при невисокому зростанні, не складе особливих труднощів. Тому не треба соромитися своєї мініатюрної жіночної фігури і давайте глянемо, що ж потрібно в гардеробі, а чого слід уникати.

Основні помилки в гардеробі не високих дівчат

Поширена помилка дівчат, які прагнуть витягнути свій силует — дуже високі підбори або платформа. У такому взутті, ваші пропорції порушуються і в гонитві за декількома сантиметрами, ви навпаки «обрізайте» себе зростання. Іншими словами, ваш образ ділиться на безпосередньо вас і високі підбори. Тому вибирайте ту взуття, підйом, якої не вище 7, для урочистих випадків 9 см.

Уникайте речей з жорстких і товстих тканин.

Занадто об'ємної і широкої одягу, яка зробить вас не тільки нижче, але і кругліше. Відмовтеся від спідниць і суконь моделі дзвони.

Горизонтальні лінії, великі коміри або одвороти на рукавах, великі накладні кишені, занадто контрастний верх і низ, брюки і джинси із заниженою талією, об'ємні аксесуари та сумки, все це ваше чергове табу.

Що вітається в гардеробі для мініатюрних дам

Тонкі хвилясті тканини — шовк, шифон, тонкий трикотаж, атлас.

Вертикальні лінії. Особливо раджу вам вибирати плаття з бічними вертикальними вставками, подовженими блискавками спереду або однобортними застібками.

Штани вибирайте такої довжини, щоб їх край торкався підлоги, коли ви стоїте на підборах.

Підберіть свою колірну гамму, згідно з вашим цветотипу. Малюнок не повинен бути занадто великий, максимальний розмір вашого малюнка це рука, стиснута в кулак.

Ваша довжина спідниць — не нижче коліна, ідеальний варіант спідниця, трохи вище колінної чашечки.

Блузи вибирайте з подовженими рукавами

Туфлі з відкритим або гострим носом із середнім каблуком.

Високі зачіски.

Раджу вам підбирати одяг в тон вашого взуття. Пальто, сукні, спідниці повинні бути довжиною не нижче коліна. Жакети вибирайте укорочені і приталені, вам добре підійдуть болеро.

Маленький секрет для мініатюрних дам — глибоке декольте в парі з туфлями на тонкій шпильці будуть виграшно підкреслювати і подовжувати ваш силует.

Ваші аксесуари повинні бути такими ж мініатюрними, як і ви, тоненькі ланцюжки, пояси, маленькі ґудзики, вузькі оборки і коміри. А широкі пояси і шарфи тільки укоротять ваш силует.

Ось невеликий приклад як візуально створити образ, витягнутий по вертикалі без будь-яких декоративних доповнень: вільна блуза / сорочка коралового відтінку, бежева спідниця довжиною до коліна, такі ж бежеві чоботи на стійкому каблуці. Візуально, такі поєднання зіллються в єдине ціле і подарують вам бажаних декількох сантиметрів у зрості.

Приблизний гардероб невисокого зросту

Щоб краще зрозуміти, який гардероб вигідно підкреслить вашу фігуру, пропоную вам такі безпрограшні варіанти гардероба:

Білий топ на широких бретельках + вузькі темні джини з середньою посадкою + чорні півчобітки або ботильйони облягаючі ногу + укорочений приталений жакет контрастного кольору + чорний клатч.

Атласна сорочка пісочного кольору з глибоким вирізом + сині джинси з тонким золотавим ремінцем + туфлі в тон сорочці й ременя + довгі намиста бежевого відтінку.

Коктейльне міні плаття без бретелей з завищеною талією і расклешенной спідницею (кольору чайної троянди) + чорний декоративний ремінець під грудьми + тонкі капронові колготи відтінку капучино + чорні туфлі-човники на шпильці + маленька сумочка в тон сукні або туфлям.

Літнє плаття в дрібний горошок довжиною вище коліна + білий ремінець трохи вище лінії талії + босоніжки в тон сукні.

Зоряні приклади

Для прикладу складання свого гардероба ви так само можете подивитися, що одягають ДІТИ ПЕРЕМОГЛИ ВЕТЕРАНІВ «дюймовочки», до них відносяться Кім Кардашьян, Ферджі, Різ Уізерспун, Джессіка Сімпсон, Єва Лонгорія, Кайлі Міноуг, Крістіна Річчі, Сальма Хайек, Ванесса Хадженс, Хіларі Дафф, Шакіра, сестри Олсен, Мадонна.

Назад в блог Следующая запись