Все регионы
  • Искать во всех регионах
  • Київ
  • Вінниця
  • Дніпропетровськ
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кіровоград
  • Львів
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
Не найдено - ""

Поради для розкрутки Сайтів

Кожен власник сайту, навіть некомерційного, мріє про те, щоб його дітище з'являється на першій сторінці, котра видаєтьсябудь-яким пошуковиком за запитом. Але для цього, потрібно, як мінімум, матиідеальні seo статті з грамотними ключовими словами — саме тими, які вбиваєкористувач в рядок запиту.

Звідки ж взяти такі статті? Чи не для кожного власника інтернет-майданчикинаписання текстів не складає проблеми: завжди були, є і будуть люди, для якихскласти кілька пропозицій складніше, ніж організувати політ в космос. Звичайно, можна робити переклад англійських статей з основної тематики сайту, але цеобернеться успіхом тільки в тому випадку, якщо людина відмінно володієанглійською. Онлайн-перекладачі часто видають таку абракадабру, що розміщуватиїї на своєму майданчику надзвичайно ризиковано, тому мудріше буде звернутися додосвідченого перекладачеві з англійської мови.

Звичайно, можна замовити статті на біржах копірайтингу, але це коштує грошей.Чим вище якість статті, тим дорожче буде вартість тексту. Фахівців, які вміютьписати ідеальні seo-тексти (тобто тексти, оптимально насичені ключовими словами- саме тими словами, які вбиває людей в пошуковий рядок), ніби й багато, але дезнайти їх, знають не всі. Як правило, ці професіонали працюють на сайтах фрілансерів, зазвичай називаються біржами копірайтингу.

Безкоштовне самостійне розкручування

Так, розкрутити, по крайней мере, спочатку, коли на сайті ще мало контенту іживе він кілька тижнів, можна вдатися до кількох безкоштовним способамрозкрутки.

По-перше, через ресурси з обміну посиланнями: розміщуючи посилання на свійсайт, людина переглядає певну кількість інших майданчиків. У відповідь іншівласники також переглядають його.

По-друге, можна розміщувати посилання в усіх соціальних мережах, в блогах друзіві так далі. Але в цьому випадку особливо цікавим повинен без зачину статті (ітут без послуги копірайтера не обійтися!) — по «голої» засланні навряд чихто-небудь перейде.

Третій спосіб: зареєструватися на сайтах автосерфінгу і розмістити там свою посилання.Тут ні якість контенту, ні інші характеристики майданчика особливої ​​ролі неграють — користувачі сайтів автосерфінгу просто працюють і звертають увагу насайт в серфінгу лише в тому випадку, якщо він заражений вірусами.

Платна самостійна розкрутка

Платною, за відносно невеликі гроші, може бути розкрутка на майданчикахавтосерфінгу. За дві-три сотні рублів можна отримати приплив відвідувачів. Але, як вже говорилося, ці відвідувачі «сліпі» — вмістом майданчика не цікавлятьсяабсолютно. На багатьох автосерфінгу є спеціальні програми, які крутять сайтиавтоматично.
Навіщо тоді користуватися автосерфінгом? Для набивання кількості відвідувачів.Чим це число вище, тим легше буде розкручуватися в подальшому, коли віннаповниться якісним контентом і можна буде залучити до його просуваннюпрофесіоналів.

Можна також, теж за скромні суми, на сайтах САР (система активної реклами)розміщувати свої банери, посилання, завдання (виконання якого буде полягати впереході на сайт і перегортання кількох його сторінок або написання відгуків).Однак, не варто думати, ніби люди, які відвідали майданчик, зробили це завільним зволення: вони просто намагаються трохи заробити.

Існують спеціальні портали, які займаються розкручуванням, де можназареєструватися для просування свого сайту. Там грошей доведеться витратитисяпобільше, але все ж менше, ніж звернувшись до веб-фахівцям з просування.

Звернення до фахівців

Фахівці з просування сайтів до рівня, коли він входить і залишається в топ-100майданчиків, які видаються на перших 2-3 сторінках, це група SEO-фахівців, якабудь-який ресурс здатна розкрутити саме до таких висот.

Здійснюють вони це диво, застосовуючи спеціальні технології, які починаються зперевірки змісту ресурсу, включаючи наповнення сайту контентом, і до ідеальноїсео-оптимізації, яка перетворює сайт, що розташовувався раніше приблизно вдругій сотні списку, в цікавий для людей і роботів пошукових систем.

Їхні послуги коштують багато — в залежності від кількості необхідних робіт пооптимізації — від декількох тисяч до десятків тисяч рублів. Але ці грошіокупаються практично миттєво, особливо якщо сайт корпоративний або комерційний- число клієнтів стає таким великим, що фірмі доводиться збільшувати штат, щобвиконати всі замовлення.

Назад в блог Следующая запись