Все регионы
  • Искать во всех регионах
  • Київ
  • Вінниця
  • Дніпропетровськ
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кіровоград
  • Львів
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
Не найдено - ""

Ваш посібник із портативних кондиціонерів

Літо нагрівається, і якщо ви щось схоже на мене, то повернення додому до м'якої сауни не є у вашому списку відро. Гнучкість і зручність портативного кондиціонера може бути саме тим, що вам потрібно для комфортного комфорту.

Портативні кондиціонери поставляються в різних розмірах, щоб відповідати різним сценаріям і потребам у охолодженні, тому є можливість вибору для всіх. Але з такою кількістю суперечливих відгуків доступні в Інтернеті, ми очистили плутанину і зважили основні моменти для вас нижче.

Чи є переносний конденсатор будь-яким хорошим?

Замість того, щоб бути багато гарячого повітря, вони насправді великий вибір для вашого практичного комфорту охолодження.

  • Вони мобільні і рухомі з кімнати в кімнату, що робить його зручним і гнучким у всьому будинку.
  • Установка проста і не вимагає професіонала. Вам просто потрібно вікно або запечатана точка вихлопу і трохи вільного часу.
  • Якщо ви орендуєте, не в змозі встановити більш постійний блок, або хочете взяти з собою охолодження, переносний кондиціонер повітря є ідеальною альтернативою охолодження.
  • Портативність робить його ефективним як варіант охолодження однієї кімнати, особливо в невеликих приміщеннях, таких як офіси та сімейні кімнати.
  • Портативний AC часто пропонує безліч зручних функцій для збільшення комфорту та зниження енергоспоживання, наприклад, програмованих таймерів.
  • Багато портативних пристроїв підсилюються як осушувачі та знижують вологість у вашому домі, тому менше шансів на розвиток алергенів та грибків.

Як вони працюють


Портативний кондиціонер працює, витягуючи тепле повітря з кімнати, знімаючи і виганяючи тепло (і вологість, якщо вона має функцію осушення), і наповнюючи кімнату більш прохолодним, сухим повітрям. Вбудований термостат забезпечує постійну підтримку встановленої температури у вашому приміщенні.

Завдяки своїм більш компактним розмірам і однонаправленому потоку повітря, портативний кондиціонер працює найбільш ефективно в безпосередній близькості. Ваша сімейна кімната або спальня, наприклад, ідеально підходить для переносного кондиціонера. Ви будете потребувати стандартного powerpoint nearby, вікна або вихлопного вентиляції до, та you''re гарний поїхати.

Чи потрібно перекривати всі портативні кондиціонери?

Так. Як і інші кондиціонери, портативний пристрій повинен якось звільнити тепле, задушливе тепло і вологість з вашого будинку. Вентиляція вікон, як правило, є найбільш поширеним і зручним способом вентиляції, але портативний кондиціонер також може бути пропущений через стельовий вихлоп, розсувні двері або стіновий вихлоп.

Якщо ви не можете випустити повітря, ми рекомендуємо придбати портативний вентилятор

Як встановити портативний кондиціонер?

Портативні пристрої встановлюються, просто приєднуючи вихлопний шланг до повітряного конвеєра і фіксуючи інший кінець до вашого вікна або іншої вихлопної точки. Кожен портативний пристрій упакований з власним вентиляційним набором та основними інструментами, необхідними для установки.

Тому, що це вимагає вичерпують, портативний блок може поїхати до гнучкого вихлопного шланга дозволяє, котрий є звичайно приблизно 2-3м у довжині (більш ніж досить у багато інстанцій).

Зауважте, що стандартні віконні комплекти спеціально не підходять для кривошипних або крильцевих вікон, оскільки вони відкриваються назовні або всередині, а не вгору або вниз. Тим не менш, ви можете знайти прості рішення для встановлення DIY в Інтернеті.

Вибір кращого портативного кондиціонера

Необхідно придбати кондиціонер для вашого будинку. Ви хочете кондиціонера, який є достатньо потужним для ваших конкретних потреб, але не в кінцевому підсумку коштує вам стан на ваш рахунок за електроенергію.

Тому ми надали загальний посібник з визначення розмірів і наведені нижче поради, які допоможуть вам вибрати найкращу модель для вашого будинку.

Як вибрати правильний розмір?

Щоб вибрати правильний розмір кондиціонера для вашого будинку, ви просто дотримуєтеся декількох простих кроків.

  1. Розрахуйте розмір вашої кімнати або житлової площі в квадратних метрах (кв. М). Найкраще виміряти найбільшу кімнату, в якій ви маєте намір використовувати AC, так як ви можете просто знизити налаштування, якщо ви бажаєте використовувати їх у меншій кімнаті.

2. Виміряйте ширину та довжину приміщення в метрах, потім помножте їх, щоб отримати розмір кімнати в кв. Так, сімейний номер шириною 4 м, довжиною 6 метрів, дорівнює 24 кв.м. (4м х 6м = 24м2).

Отримавши розмір кімнати, ознайомтеся з нашим керівництвом для визначення розмірів нижче.

Посібник із визначення розміру портативного кондиціонера

Нижче наведений посібник допоможе вам вибрати, який саме кондиціонер підходить для вас. Як правило, вам потрібно близько 1 — 1,5 кВт потужності охолодження на кожні 10 квадратних метрів.

Зверніть увагу, що якщо у вас високі стелі, великі вікна або живуть в гарячому середовищі, ви повинні прагнути до трохи більш потужної моделі, оскільки ці фактори означатимуть, що вам буде потрібно трохи більше, ніж ваш A / C.

Площа номера (кв.м.)Потужність кондиціонера
20 кв.м.2,5кВт
30 кв.м.3.0kW
40 кв.м.4,2 кВт
50 кв.м.5,6 кВт

Чи працюватимуть портативні кондиціонери для більших кімнат?

Якщо ви хочете охолодити кімнату площею 60 кв. М або більше, ми рекомендуємо використовувати вентилятор для більш ефективного циркуляції охолодженого повітря.

Щоб охолодити більшу житлову площу (70 + кв. М), інвестування в більш постійний кондиціонер, як, наприклад, спліт-система або кондиціонер для вікон, є найкращим вибором. Портативний кондиціонер буде працювати важче, щоб охолодити велику кімнату, і буде коштувати вам більше грошей за меншу вигоду.

Назад в блог Следующая запись